Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vart har min sömn tagit vägen?

Publicerad 2013-12-31 10:03:41 i Allmänt,

De senaste nätterna har jag verkligen inte lyckats sova. Jag somnar mycket sent, vaknar hundratals gånger under natten och såklart får jag inte sovmorgon då ett litet barn vrålar "Vakna mamma" Sovit färdigt!".
I natt lånade jag till och med en av makens sömntabletter men det var noll skillnad.
Grät faktiskt lite när jag gick upp i morse, så trött var jag (om någon tänker att jag har en väldigt osympatisk man som inte tar morgonen åt mig så handlar det om att Nico gråter och skriker om det inte är jag som går upp och då kan jag inte sova ändå).
 
Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med sonen och alla sladdar. Vi är den typ av familj som behöver extrema mängder eluttag. Vid soffan är just nu inkopplat en lampa, min dator, Hampus dator, Nicos iPad och en brödrost. Vi börjar alltså morgonen med att Nico ser på Pippi Långstrump och äter rostat bröd och jag sitter här och skriver.
 
Känns inte alls som nyår. Tänk för tio år sedan vid den här tiden satt jag och planerade outfit för kvällen, kanske började jag förfesta lite redan vid lunch, man hade sedan veckor tillbaka planerat in vilken fest man skulle på och det var bara party för hela slanten. Idag sitter jag tänker att jag skall försöka få upp några hyllor och städa idag och kanske lägga mig tidigt. Och det är inte så sorgligt som man kan tro utan väldigt skönt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela