Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Önskar jag hde något kul att skriva

Publicerad 2013-12-14 19:23:35 i Allmänt,

Nu har jag suttit och stirrat på skärmen i tio minuter och försökt komma på något, vad som helst, att skriva men får helt enkelt inse att min hjärna är ett stort tomrum idag. Började dock skriva ett inlägg om att jag tycker att de flesta människor då och då är dumma i huvudet och att det är lite jobbigt att det inte är helt socialt accepterat att tala om för folk när man tycker de är dumma i huvudet, men sedan höll jag inte med mig själv för varför skulle jag ha rätten att gå runt och säga till folk att de är dumma i huvudet, så jag raderade det igen.
 
Hela dagen har varit sådan. Hade planerat massor av saker jag skulle göra men har sådan satans huvudvärk att jag liksom inte tar mig för något alls. På hela dagen har jag lyckats städa sonens rum (vilket han tackade snällt för), diska, tvätta, handla och hämta en lampa hos mamma och pappa. Känns inte som en enorm prestation.
 
Känns som om min intellektuella kapacitet förminskats avsevärt det senaste åren. Sömnbrist gör en inte smart, det kan jag ju intyga.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela