Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

OMFG

Publicerad 2013-12-20 19:27:14 i Allmänt,

Idag är en sådan dag då jag hemskt nog håller på att upplösas i atomer av irritation och frustration efter att ha umgåtts med min son en hel dag. Missförstå mig rätt, älskar honom till döds och han kan vara hur rolig och gp som helst... men han har energi som en duracellkanin och ljudvolym som... ja fan vet vad.
Är så trött på att han aaaaaaaaldrig lyssnar på vad jag säger utan att man skall behöva bli helt skogstokig. Minns när man var liten och jag och lillebror lekte och mamma kunde komma och säga att "lugna er nu för snart blir det bråk".. och man tyckte att hon sabbade och inte alls kunde fatta vad hon menade.. och tre sekunder senare gick nån över gränsen och det blev bråk. Så är det lite nu.. han busar och skojar och man skrattar men man vet att det kommer sluta med bråk för att han aldrig vet när gränsen är nådd och aldrig slutar om man ber honom.
 
Igår var i alla fall en bra kväll då jag kom hem efter en lång dag (eftersom tåget hade nåt fel och man fick vänta på ersättningsbuss i evigheter i ingenstans) och Hampus hade satt upp lister och foder och grejat. Och idag har jag målat och försökt bli klar med lite till. En intensiv helg nu och så är det mesta som skall vara klart innan jul klart.
 
Enda riktiga deppigheten är att den soffan vi ville ha och hade hoppats på att kunna hämta imorgon kanske inte blir av. Lyckas inte få tag på killen som lagt ut annonsen och har försökt på alla sätt. :((

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela