Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu skarre sovas

Publicerad 2013-12-07 22:41:06 i Allmänt,

Nu ligger jag i sängen och snörvlar och påminns ännu en gång hur man med stigande ålder på något sätt är lite närmare döden för varje gång man får en förkylning. Nico leker och röjer runt som ingenting när han är förkyld, jag kan inte andas och liiider.
Klockan är dessutom alldeles för sent men blidde så. Efter att ha haft långa gräl med busungen som vägrade varva ner och sova så somnade han trots allt tillsist, hand i hand med mig, och jag for därefter till affären då jag fick enormt sug efter lussekatter. Kom hem och moffade i mig fyra stycken... att jag blir fet av det känns inte som ett lika stort problem som att jag antagligen kommer bli förstoppad. Fyra stycken, vad tänkte jag på?!
 
Efter det målade jag salningen kring vardagsrumsfönstren och plötsligt var klockan sent. Sent i min värld i alla fall där man måste sova 22 för att orka med morgondagen. Kunde dock inte låta bli att Ebay:a lite. Blivit insiprerad av alla fynd Karin på Karins Konstgrepp gör. Drömde mig bort bland alla roliga juldekorationer. Nästa år skall jag sjutton inhandla StarTrek julgranskulor...:)
 
Dags att sova i alla fall. Jag i sängen, och senare dyker väl lilleman upp. Maken sover för närvarande på golvet (på madrasser bör tilläggas). Hans sömn störs för mycket av alla små niljaslag och sparkar som Nico utdelar nattetid för att kunna dela säng med oss. Känns mindre romantiskt men vad skall man göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela