Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morr

Publicerad 2013-12-29 18:42:38 i Allmänt,

Sov skitkasst i natt. Först kunde jag inte somna förrän närmare två på natten och sedan hade jag vidriga mardrömmar och vaknade hela tiden. Detta i kombination med eventuell PMS gör att jag är på riktigt kasst humör idag. Vill bara skälla ut någon, och storböla.
Nico har inte alls varit jobbig eller så idag men han är väligt aktiv och vill leka väldigt mycket så min ork tryter rejält nu. Jag tror Hampus anade att ett psykbryt var nära för han tog med Nico in på hans rum där de nu sitter och pysslar för sig själva. Jag njuter av första stunden tystnad idag. Men om en halvtimma är det nattning så då är lugnet slut och någon timmas fight börjar.
 
Har för övdrigt fått gjort ytterst lite idag då jag tog knäcken på mig själv redan på morgonen genom att montera ihop Nicos nya bord och stolar från IKEA (nu är det enhetligt vitt och fint i hans rum) samt byta ram på en tavla. Kan ju låta oh så lätt men fick ändra storlek på passpartoun (stavning?) genom att mäta och skära med en slö mattkniv och det var stort och otympligt och jag kände vansinnet koka i mig. Blev helt slut. Nu hänger tavlan uppe i ny ram i alla fall och det blev fint så är ganska nöjd i alla fall. Men det var väl också det enda jag presterade idag.
 
Fast det är klart, jag har ju tittat på medan Nico lagt tre olika pussel, kört med leksaksbilar, fått vara Annika i en rollek där Nico var Tommy och Hampus (till Nicos stora förtjusning) var Pippi med två tofsar och allt, sjungt sånger och agerat klätterträd också. Bland annat.
 
När Nico somnat vette sjutton vad jag skall göra. Har massor som jag borde göra. Typ sätta upp krokar, latexa i listfogar och fönster, bära ut Nicos gamla möbler till garaget, diska och massor av annat - men jag tror jag kommer betala de sista räkningarna och sedan ligga i sängen och halvsova eller nåt. Hoppas på att somna tidigare idag så jag kan ha en bättre dag imorgon. Då är planen att vi skall åka och slänga skräp på tippen samt åka och kolla på kakel till köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela