Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Liten tjuvtitt på vardagsrummet

Publicerad 2013-12-21 20:04:51 i Allmänt,

För ett tag sedan bestämde jag mig för att inte lägga ut bilder på renoveringen mer förrän det var helt klart... Detta för att kunna chocka med kontrasterna mellan före och efter. Idag kan jag dock inte riktigt hålla mig så ni får en liten tjuvtitt på en del av vardagsrummet (fler  vinklar och detaljer kommer i det stora avslöjandet i början av nästa år.. oooh). Fick ju hem soffa och fåtölj idag och vi är så himla nöjda.
 
Vi börjar med en titt på hur vardagsrummet såg ut för ett och ett halvt år sedan då vi flyttade in och ännu inte hade gjort någonting.
 
 
Nu är visserligen denna bild tagen från andra hållet, jag har alltså fönstren i ryggen... men här får ni se i alla fall. Än så länge är det lite kalt på väggarna - en del tavlor är en levererade ännu och en del skall sättas upp under morgondagen.
 
 
Så, det var allt ni får se nu... hehe. Ni kommer dock få se en miljarder bilder när det väl är dags så ni lär tröttna på det då.
Nu skall vi slappa lite. Pappa köpte med thaimat till mig och vi köpte pizza åt Hampus så nu är magarna fulla med mat. Nico har hållt igång som en tokig hela dagen så han däckade snabbt nu när han kom i säng.
 
 

Kommentarer

Postat av: BLIXA - det blir jävligt tyst i skogen om bara de vackraste fåglarna sjunger!

Publicerad 2013-12-21 23:11:12

Jag är också i värsta inredningstagen nu och har tagit en bund före-bilder men tror inte heller jag kommer kunna lugna mig tills det är helt klart. Blir man någonsin klar liksom?

Svar: Nej det är ju det.. man blir aldrig klar :) Jobbigt, men samtidigt roligt ;)
Knyttet

Postat av: BLIXA - det blir jävligt tyst i skogen om bara de vackraste fåglarna sjunger!

Publicerad 2013-12-22 01:46:02

Å tack för tipset om den där zombi-affischen. Ascool! Klickade hem en samma dag så nu väntar den bara på en.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela