Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Liten time out

Publicerad 2013-12-12 20:53:42 i Allmänt,

Ibland händer det saker i ens liv som man inte vill skriva om på en blogg även om det påverkar en mycket. Och så är det just nu. Det är arbetsrelaterat och därför känns det olämpligt att dela med mig av det här, men det gör mig ledsen och har fått mig att må dåligt - mitt i en evighetsförkylning som jag redan hade - så orken och lusten att blogga.. eller göra så mycket alls... finns inte just nu. Återkommer säkerligen inom kort och någon enstaka blogginlägg dyker säkert upp titt som tätt, men så är det.
 
Idag har min strösta prestation bestått i att jag satt upp en gardin, och då var det mamma som sytt den och maken som skruvade upp fästena så kan nog inte räknas som min prestation egentligen alls. Ser fint ut i alla fall. Fast så småningom när jag har råd skall jag kanske köpa lite mer färgglada gardiner. Tycker om det vita, men kanske blir något lila framöver.
 
Och så ett meddelande till min mamma: Jag köpte idag kuddfodralet med kaninen med kostym. Vill ha ett med kängru också, men det var slut.. så köp gärna det om du ser ett så kan du får pengar av mig.
Hade ju kunnat skicka henne ett meddelande på facebook istället, men jag orkar inte just nu. Vill bara sova.
 
Imorgon skall jag försöka komma ihåg att ta upp Nico tomtedräkt innan jag skall till jobbet. En utmaning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela