Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jul, jul, regniga jul

Publicerad 2013-12-24 19:46:59 i Allmänt,

Julafton har varit trevlig även om jag är trött som ett as efter två nätter utan sömn och Nicos humör är minst sagt instabilt eftersom han fått öroninflammation och har gråtit stor del av natten. Julen är ju dock till för barnen så har försökt hålla humöret uppe och det var trots allt väldigt mysigt. Fint i huset och massa god mat hos mamma och pappa.
 
Började dagen med att vi bytte julklappar inom familjen. Nico fick en av sina - en mic med stativ. Han roade sig länge med att sjunga och när Hampus satte på Pantera blev han inspirerad och growlade en Mamma Mu-sång :) Av maken fick jag en R2D2-kakburk och av mig fick han en zombiebok som hette Night of the living trekkies, och utspelar sig på ett StarTrek-konvent :).
 
Vid två åkte vi ner till mamma och pappa där även bror med tjej var, min mormor och morfar och min mammas moster. Och du milde vad Nico fick grejer! Av oss fick han även ett Jake piratskepp och en Etch  a sketch. Av alla andra fick han kläder, pengar, en CD-spelare, en lastbil, andra bilar, en Alfons-bok, leksakskaffebryggare och andra köksgrejer, en boll och massa mer. Han var helt överväldigad men glad och lekte med allt.
Sedan åt vi god julmat tills magen nästan sprack.
 
Nu sitter jag med en unge som vägrar sova trots att vi läst saga... Har inte ork till detta nu känner jag.,
 
Men go jul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela