Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Den klassiska och stulna årslistan

Publicerad 2013-12-31 11:46:52 i Allmänt,

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Inget sådär coolt som att hoppa fallskärm eller så. Men tillsammans med maken fattade vi beslut om en omfattande och dyr renovering som sedan genomfördes... ett nervigt och påfrestande projekt.

 Genomdrev du någon stor förändring? Jag började intensivt träna under några veckor och tränade sedan inte mer efter det - vet inte om det direkt räknas som att genomdriva en stor förändring. Huset ser ju helt annorlunda ut nu - den förändringen borde räknas.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Eeehh.. nej ingen som jag känner väl... som jag kan komma på.

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Jag minns knappt vad jag gjorde förra veckan så det är nog kört på den fronten. Det fanns såklart fina dagar, att vara på skördefesten var mysigt t.ex. Nico har bjudit på många skratt. Men överlag har detta varit ett ganska jobbigt och påfrestande år, så finns en hel del dagar jag inte vill komma ihåg.

 Vilka länder besökte du? Lämnade knappt ön där jag bor så... inga förutom landet där jag bor.

Din största framgång på det privata planet? På grund av allt strul har jag blivit starkare som person och bättre på att stå upp för mig själv. Det är en stor framgång för mig.

Vad spenderade du mest pengar på? Huset, utan minsta tvekan. Aldrig spenderat så mycket pengar på något... förutom på förra huset. Där ligger det plus minus noll.

Största misstaget? Äh, jag tycker inte om att tänka på misstag och sådant. Så länge det slutar bra så. Fast att jag råkade kissa på min egen kjol på en begravning var ju i och för sig ett ganska minnesvärt misstag.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Många små saker - och en hemlig sak som hände ganska nyligen som ni kan få veta mer om framöver.

Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? Lugn och ro! Att inte behöva oroa sig för pengar och bygge och sådant. Att maken får vara frisk och pigg.

 Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig

 Bästa boken du läste i år? Jag har fasen knappt hunnit läsa alls i år. Men tyckte om Schibbyes och Perssons bok.

 Vad var din största framgång på jobbet 2013? Haha... jag kämpar på och är bra på det jag gör, men ingen som ger mig pris för det direkt. Kuratorer är ganska osynliga. Men men.. hemligheter som sagt,

Något du önskade dig och fick? Ett stort badrum

Något du önskade dig och inte fick? Sova

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Ärligt så minns jag inte ens....:/ Var väl mitt i renoveringen, men jag utgår från att jag var med familjen... kanske var vi hemma hos mamma och pappa? Eller var de här?

Vad fick dig att må bra? Min familj

Vem saknade du? Hade många släktingar som gick bort och dem saknar jag.

De bästa nya människorna du träffade? Har träffat många trevliga snickare, framför allt vissa av dem, och fick två nya och mycket trevliga kollegor på jobbet.

 Mest stolt över? Att jag kämpar på :)

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Massor hoppas jag... vi får se vad.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela