Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Den gamla goda tiden

Publicerad 2013-12-14 20:08:01 i Allmänt,

Varför varför varför kunde inte Nico försätta vara sådär lätt att natta som han var i flera månader??? Just nu är det helt hopplöst. Tar timmar och han bara äntrar, hoppar runt, för väsen, sjunger, hittar på och strular. Och spelar ju noll roll om man blir arg eftersom han skiter fullständigt i det.
Nu har jag försökt i en timme och fick lämna över till Hampus för jag blir så förbannad att jag typ nästan spricker. Om jag inte får sova tillräckligt så blir jag ingen trevlig människa och om jag dessutom är sjuk så blir det ännu värre. Känner mig som en häxa just nu för är fasen inte mycket mer än arg på Nico om dagarna, men har går verkligen in för att provocera känns det som.
 
Ikväll har han kört massor av olika förhalningstekniker. Kastat sin napp bakom sängen ett antal gånger för att sedan hävda att den är "borta", hittat på att han inte kan sov för att "Nils biter honom i rumpan", sjungt varje sång han kan komma på. I vanliga fall brukar det enda som hjälper vara att hota att man skall släcka lampan och gå men idag bara fnissade han åt det och när jag väl gick så rusade han upp och tände lampan själv igen och hojtade att han han "osså skulle med".
 
Och vad jag kan höra går det inte mycket bättre för Hampus då jag kan höra leksaker som röjs runt med och sånger som sjungs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela