Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lisebergsbesöket

Publicerad 2013-08-30 16:02:34 i Allmänt,

Igår åkte alltså jag och Nico till Liseberg tillsammans med hans mormor och morfar. Ett jättemysigt förslag från deras sida!
När vi möttes upp utanför Liseberg efter att de hämtat Nico på dagis så trodde jag dock att det kanske skulle bli ett kort besök då Nico såg ut som han skulle somna när som helst, men icke. Hans ögon blev som tefat när vi kom in och han blev överlycklig bara han såg Kaninlandet.
Har inte hunnit få mammas bra bilder så ni får hålla till godo med mina monilbilder. Observera gärna den mycket lyckliga morfadern på alla bilder :D
(morfar fick åka för jag mår illa av ALLT som rör sig - inte gravid, är alltid sådan)
 
Nicholas kör koncentrerat Farfarsbilar och fick nästan bändas bort från ratten efteråt. Han var mycket stolt över sitt körkort som vi ordnade senare på dagen. Om köerna inte hade varit så långa just då hade han kunnat åka om och om igen.
 
 
Att åka båt på Kaninresan var också riktigt poppis. Speciellt när de dunkade in i kanterna. Den snurrade dock en hel del och morfar blev lite illamående :)
 
När vi frågade om han ville åka flygplan blev han helt till sig och till och med över den höga musiken kunde man höra hans hysteriska fnitter :) Och morfar ser ut att han kul han med :)
 
Berg- och dalbanan gick inte att få en bra bild av då den gick för fort, och det var den enda attraktionen som Nico inte riktigt såg ut att uppskatta. Han sa inget och var inte ledsen men såg mer chockad än glad ut under åkturen.
 
I Kaninhuset hittade han en scen med mikrofon och passade på att sjunga lite. På själva lekplatsen hade han gärna varit länge också men det var jag som fick sätta stopp för hade inte orken att jaga efter i alla trappor, och ville verkligen inte gå på hängbro.
 
Istället fick han åka en annan flygande attraktion som han tyckte var väldigt rolig.
 
 
 
Sedan blev han mycket mycket lycklig över att mormor vann stjärnvinst till honom. Han trodde knappt det var på riktigt när han erbjöds den enorma kaninen. Sedan skulle han ha den i knäet hela vägen hem och även idag har vi fått släpa med den i bilen när vi skulle på hörselkontroll.
 
Han somnade gott i bilen hem och sov som en sten i natt. Var nog en av hans roligaste dagar så måste bli fler besök till Liseberg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela