Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagens tips typ

Publicerad 2013-08-31 13:13:11 i Allmänt,

I natt sov jag noll. Jag undrar om Mr Byggubbe inser hur allt detta strul knäcker mig på alla sätt och att jag inte sovit alls sedan detta började... Meeeen, det var inte så att jag skulle dyka upp och gnälla igen. Ville bara erbjuda en förklaring till att jag sitter och leker med datorn medan maken tillsammans med överlycklig son bygger ("Bygga!" sa han med ett leende som lyste upp hela världen). Me = trött.
 
I alla fall har jag kollat in klipp av en ny YouTube-favorit som jag ville dela med mig av.. och när jag gör det tänkte jag också passa på att dela med mig av andra tips på coola och lärorika YouTube-kanaler.
 
Nya favoriten är Nostalgia Chick, som analyserar gamla och nya filmer och populärkulturfenomen.
 
 
Om man tycker om att lära sig saker så måste man också kolla in Emily på The Brain Scoop, världens härligaste nördiga tjej. Tyvärr kunde man inte bädda in klippet så ni får klicka här
 
Scishow är också en klar favorit där man kan lära sig både nyttiga och onyttiga saker. Han kan dessutom prata ohyggligt fort - imponerande.
 
 
Vill dock poängtera att jag inte sett ALLA avsnitt på dessa kanaler så kan vara så att någon av dem i något, eller flera, avsnitt säger saker som jag inte håller med om... 
 
Nu skall jag också försöka göra lite nytta.... typ... kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela