Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vårdag

Publicerad 2013-04-20 18:47:59 i Allmänt,

Idag kändes det verkligen att det var vår i luften. Kunde till och med gå i t-shirt utan att frysa. Helt underbart.
 
Startade som sagt dagen med att besöka den lokala ICA-affären som hade ett jippo tillsammans med intilliggande verksamheter. Tänkte att Nico skulle tycka att det var kul med hoppborg och ponnyridning, men hoppborgen vågade han inte in i så det fanns så många andra barn som hoppade runt där och hästarna ville han inte ens gå i närheten av. Dock fick han en ballong vilket han blev glad över och åt upp nästan all melon som de stod och bjöd på utanför affären. Sedan fick han en korv med bröd också som han lyckades äta i typ två tuggor.
 
 
När vi kom hem tog jag Nico i hans vagn och tog en långpromenad. Valde inte de lättaste vägarna så det var en hel del backar och leriga partier så jag fick verkligen motion. Hann sessutom få lite färg i solen. Nico å sin sida somnade, men som vanligt fick hans inre gps honom att vakna precis innan vi kom hem igen.
 
 
Men han fick låna min telefon en stund så att han gick med på att vara ute, och jag kunde hjälpa Hampus att kratta i trädgården.
Sedan fick Nico vara en stund hos sin mormor och morfar så att jag kunde få städat lite i huset, framför allt i Nicos rum. Att försöka städa där när han är hemma är stört omöjligt. Påminner lite om min kanin jag hade en gång som gick till attack när man försökte städa hennes bur och som i vild panik försökte släpa tillbaka det smutsiga höet.
 
Nu försöker jag bestämma mig för om jag skall sova när Nico somnat eftersom jag känner mig dödstrött eller om jag skall ta och gå på en promenad till. Kommer ju ändå inte somna direkt så valet står väl egentligen mellan att promenera eller slösurfa och då borde ju gå ut och gå vinna....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela