Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgonirritation

Publicerad 2013-04-24 10:32:24 i Allmänt,

När jag kör till jobbet så lyssnar jag alltid på Mix Megapol med Gry och Anders Timell. Tycker ofta att det är ganska roligt och sådär avslappnande. Idag fick jag dock krupp på Anders. Han började babbla om att kvinnor skulle utnyttja sex för att manipulera män att göra som de vill för att män har så mycket högre sexdrift.
 
Suck. Vissa kvinnor har låg sexdrift, vissa har hög. Vissa män har låg sexdrift, vissa har hög. INDIVIDUELLT. Att man inte alltid har lust att ha sex samtidigt kan ju dessutom kanske inte bero på sexdriften utan stämningen, hur man mår just då, om man gillar samma typ av sex and so on. Om man är sugen på en snabbis men vet att den andre vill köra halva natten så kanske man säger nejtack just då, för att ta ett exempel.
Tänker inte dra upp min egen sexlust eller sexliv eftersom det inte känns som något min man hade uppskattat eller min familj hade velat läsa om men jag kan meddela att om man tar alla ungdomar jag talar med så har de alla högst individuell inställning till sex och det varierar stort mellan könen.
 
Sedan ringde en kvinna in och höll förnöjt med och meddelade att hon trodde minsann att gnälliga kvinnor har fått isg för lite och uttryckte sig sedan att: Kvinnor klagar ju på att det behandlas som maskiner men maskiner behöver ju smörjning.
Jaha, där satt hon och cementerade fördomar om den gnälliga kvinnan, trivialiserade utnyttjandet av kvinnan samt drog till med klassikern att bittra människor bara behöver lite kuk så blir allt bra. Samtidigt som hon lät så himla nöjd.. man kunde riktigt känna hur hon tänkte: Jag är minsann en av grabbarna..höhöhö
 
Om kuk är det som behövs för att må bra så är det ju synd om alla lebiska som måste bara gnälliga för alltid, men man kan ju förstå varför alla bögar är så "gay" (glada). Och borde inte alla heteromän vara rätt gnälliga då... de får ju ALDRIG kuk...
Observera att detta inte är seriöst genomtänkt utan bara jag som kräks ur mig lite irritation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela