Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Film, film, film

Publicerad 2013-04-16 14:36:09 i Allmänt,

Jag vet att jag har tjatat om det innan, men vilket filmår det är. I alla fall om man gillar scifi och sådant som jag gör. Finns hur många som helst på "måste se"-listan och lite för många på "måste se på bio"-listan, med tanke på att det inte är så ofta man har möjlighet att gå på bio.
 
Just nu går Oblivion på bio. Hampus skulle gärna se den på bio, och jag med visserligen men den ligger inte på min topp tre. Den ligger på ungefär samma plats som Elysium (premiär 9 aug) och After Earth (premiär 7 juni) för mig. Filmer jag gärna hade sett på bio men som jag inte helt dör om det inte går.
 
10 maj kommer dock  nya StarTrek ut på bio. Den MÅÅÅSTE jag se på bio. Finns inget alternativ. World war Z kommer 22 juni och är också en sådan film som jag verkligen längtat efter och som kanske kan lindra min zombie-abstinens tills dess att The Walking Dead är tillbaka i oktober. Och 30 oktober har nya Thor-filmen premiär och den måste jag också se. Dels för att jag är en sucker för The Avengers och dels för att superheta Loki kanske är med i den.
 
Och detta var ju bara en bråkdel av de filmer som måste ses detta år. Bara tänk på att 28 juni kommer Dumma mej 2 ut på bio, och den ser både jag och Nico fram emot :)
 
I löv the minions <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela