Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

No end to the sickness

Publicerad 2012-09-16 14:36:00 i Allmänt,

Börjar misstänka att vi aldrig kommer bli friska i denna familjen. Never ending förkylningar bara avlöser varandra. Jag går runt och känner mig som om jag har gröt i huvudet och har gjort så i veckor. 
Nu har Nico blivit sjuk igen också. Han är rejält förkyld med feber och vill inte äta utan tar det mest lugnt och sover mycket. Så inget dagis imorgon för hans del vilket han inte kommer uppskatta för han älskar ju sitt dagis.
 
 
Här är en bild på honom från idag då han sitter och målar. Försök bortse från att det ser ut som om han har någon slags pottfrilla. Man kan dock nästan se på hans ögon att han är lite febrig. Men glad var han just då i alla fall.
 
Själv skall jag försöka plugga lite nu. Borde städa och plocka lite också men får ta det sedan för det finns inte riktigt någon ork till det. Fan att man inte var rik och kunde anställa en slav av något slag. En assistent kanske är mer pk att säga, även om det är bra mycket kuligare att säga till folk att man har en slav.
 
I Nicos fönster ser man en liten blomma i en drakkruka som jag köpte i affären för att den var så söt. Ville egentligen ha fler sådana i hans fönster för ser lite ynkligt ut med ett jättefönster och en minimal blomma, men hade inte råd med fler just nu. 
 
Vill ni förresten se min sons, just nu lite ostädade rum? 
 
Ja som ni ser så är hans säng inte speciellt bäddad, men annars är den fin. Med en sådan där förvaringslåda under. Det bästa med den är att han inte fattat att det är en låda så där gömmer jag allt jag inte vill att han sprider ut i huset. 
Bredvid sängen är hans älskade tält som han gömmer sig i så fort man skall byta blöja. Hans bord och hans stolar skall målas vita men precis som projekt "sätta upp tavlor på hans väggar" så har det skjutits på framtiden. Skall ta tag i det snart, som allt annat. Till höger står två stycken IKEA Expedit hyllor 2x2 + 2x2, med alla hans leksaker i. 
 
 
Bakom min rygg när jag tar kortet står garderoben och hans byrå-skötbord, som nu dock enbart används som byrå eftersom det visade sig att han hellre vill bli bytt på på golvet. Skötbäddsstationen på golvet syns dock inte heller på bild.
 
 
Världens minst spännande bild. 
 
Då vet ni hur det ser ut i hans rum på ett ungefär. Ganska stort är det, största rummet i huset tror jag. Men ändå funderar jag på hur jag skall få in docksängen han just fått på ett bra sätt och sedan vill jag ha en liten leksaksspis också. Men det skall nog gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela