Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En källa till lycka

Publicerad 2012-09-14 22:19:00 i Allmänt,

Skrivs inte så mycket på bloggen nu för det är lite mycket i mitt liv just nu. Vi har varit sjuka till och från hela familjen, det har varit jobb och studier och idag var det begravning. Kommer inte skriva så mycket om det förutom att det var tungt och ledsamt. I övrigt känns det privat.
Men när allt  känns så där jobbigt är det skönt att ha en egen liten källa till lycka hemma. Underbara unge <3.
 
Idag hämtade jag honom på dagis. Hampus gör det alltid annars eftersom jag lämnar men ville få mig en titt på hur han verkar ha det på dagarna. När jag kom var alla barn ute och lekte. En lite äldre flicka cyklade på en trehjuling med sådan där liten kärra med sittplats bakom. Och där satt min lilla skruttunge. Personalen berättade att Nico är så social att han umgås med alla barn på alla avdelningar och känner sig hemma överallt på dagiset. Är så skönt att se hur kul han har det där.
 
Hemma så hade vi en ganska lugn kväll men vi busade tillsammans hela familjen en stund också. Nico har gjort det lite till en tradition att han hämtar oss och tar med oss in i sovrummet efter middagen. Då skall vi hoppa i sängen, brottas, kittlas och gömma oss under täcket. 
 
Han kan ett nytt ord förresten. Jag tror att han ansåg att det var ett ord som var för användbart för att inte lära sig. Ordet är "dodis" (godis). 
 
 
I bilen efter dagishämtningen. Han har tagit på mössan själv varav håret ner i ögonen och de utstående små Toker-öronen :) Mössan var väldigt viktig idag och först vägrade han ta av den så han satt med den på inne och såg på film ett bra tag. Lite gangsta så där :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela