Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tandläkarbesök och kattbus

Publicerad 2012-10-03 20:19:36 i Allmänt,

Dagen började inte på topp. Nico vaknade 05, superpigg och grinig som fasen för att ingen ville leka med honom. Så vi låg i sängen och lyssnade på vasinnesskrik medan han slog på oss typ.
Han blev på bättre humör när vi skulle åka iväg till tandläkaren dock, men somnade på vägen dit.
 
När vi kom in i väntrummet fick han först ett hysteriskt anfall eftersom han var rädd för skoskydden jag tog på mig. Han la sig på marken och grät och skrek tills jag tog av dem. Sedan satte han sig vid lekbordet och kikade med busig blick på alla andra.
Själva tandläkarbesöket gick bra och sedan åkte vi och handlade. Han vägrade dock sova efter lunch och blev på allt sämre humör. Så jag tog med honom på en promenad hem till brorsan där han fick leka med hans katter. Nico skrattade och tjöt av lycka och dansade runt i extas :)
Började ösregna när vi gick hem dock så det var mindre kul.
 
Klockan åtta var han dödstrött men precis som igår blev han jätteledsen när han skulle sova och vi var båda tvugna att vara där. Idag var det Hampus som han ville sitta och krama och han somnade faktiskt mitt i kramen så vi välte bara ner honom i sängen efteråt. Önskar bara jag visste vad det är som gör honom så ledsen och orolig på kvällen plötsligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela