Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos list

Publicerad 2012-10-26 08:33:04 i Allmänt,

Nico pratar ju inte så mycket med ord som ni kanske vet. Men han börjar kanske mer och mer, eller i alla fall kan han slänga ur sig ett ord då och då. Och ibland blir man helt förvånad. Som imorse då jag frågade:
- Är du trött?
och Nico svarade:
- Mmm, alla.
Och det hade han ju rätt i. Vi var alla rätt trötta :)
Främst använder han dock kroppsspråk, ljud och list för att få oss dit han vill. Vi byter oftast hans blöja på skötbädd i vår säng, och igår när han ville att vi skulle in i sängen och leka och han inte fick med oss så hämtade han skötbädden och kastade på mig som en liten pik.
Och på kvällen när han skulle sova ville han att även Hampus skulle sitta inne hos honom, men efter att ha gnällt och ropat ett tag utan att Hampus kom (han hörde inte) så tog han sin vattenflaska och började dricka enorma mängder vatten. Först fattade jag inte hur han kunde vara så törstig och jag såg att han liksom tvingade i sig det. Sedan insåg jag att när vattnet tar slut brukar jag ropa:
- Hampus, vi behöver mer vatten!!
och du brukar han ju komma. Så det var nog Nicos plan att se till att vattnet tog slut :)
 
Snart är det helg i alla fall. Kommer bli avigare än vanligt då någon av oss måste låna ut sin dator nu om Nico vill se film på morgonen. Han blev nämligen arg på sin dator igår för att filmen inte startade tillräckligt snabbt så han lyckades göra sönder den :/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela