Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Att vakna i kiss

Publicerad 2012-10-22 09:16:56 i Allmänt,

Nej vi fick aldrig Nico att somna i sin säng igår. Vi försökte allt men varje gång så vaknade han efter fem minuter och var hysteriskt ledsen. Tillslut grät han så han inte kunde andas utan bara satt och kippade efter luft och skakade. Då gav vi upp och Hampus bar in honom i vår säng. Så fort han satte ner honom där så log han stort och sa ett lyckligt "Aaaah" och kastade sig bak bland våra kuddar. Där låg han förnöjt och småpratade lite innan han somnade. Så jäkla söt, men fy fasen vad trött man blir. Fick ta en timmas sovmorgon i morse för att vi skulle överleva.
 
Imorse vaknade vi då i en enorm pöl av kiss. Det var Nicos verk kan jag ju informera om. Alltid ett trevligt sätt att vakna. Men Nico var jättenöjd och pratade och skrattade medan han åt sin smörgås. Sedan sprang han och hämtade sitt älskade smurfhus. Så ett hett tips inför julen är små dockhus med figurer. Funderar lite på Pippihuset med figurer och möbler. Ångrar lite att jag inte passade på när jag var på Gekås :/
 
Nico var i alla fall på glatt humör när han kom till dagis och ropade "hej då mamma", vinkade och sprang in på avdelningen.
 
 
Inte så bra bild på Nico igår kväll då han roade sig med att rada upp alla smurfar för att sedan sätta in dom i huset, och sedan ta ut dem och rada upp dem igen... om och om igen... Tydligen hur kul som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela