Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vad gör Knyttet?

Publicerad 2012-05-22 08:35:35 i Allmänt,

Sitter på jobbet men har inga elevsamtal just nu... så tänkte jag kunde dela med mig av ditten och datten. Min irritation när jag kör bil till exempel. Mest irriterande just nu är när man kör t.ex. 90 på en 90-väg och någon kör om i rasande fart för att sedan lägga sig framför en och börja köra i 80. Vad fan skulle de om för!!?
Annars är det mest stuga och inredning i mitt huvud. Spenderar mer tid än någon annan med att gå igenom IKEAs sortiment, tror jag.. kan ju för all del finnas någon som är värre.
På den lilla lediga tid jag har nu för tiden så har jag blivit besatt av att se På middag med Hanna och Amanda, eller vad det heter. Och läsa Fredrik Backmans blogg, ofta högt för Hampus.
Så här ser jag förresten ut idag. Ser jag inte lite schleten ut? Och ena ögat är ju helt mongo... Well, well.
Nico var i alla fall glad vid dagislämning i morse vilken var skönt. Han har varit väldigt glad de senaste dagarna men lite trött så att han får små bryt när det inte känns på topp. I know the feeling.
Nu skall vi snart börja måla vardagsrum i stugan. När det är målat så är det rummet nästan helt klart (listmålningen kvar dock)... Och när vi målat sovrummet och Nicos rum med så kan vi flytta in och fixa resten efter flytten.
Gäller bara att vi får sålt huset... suck... ångest... inte tänka på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela