Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sötnosar och arbetsmyror

Publicerad 2012-05-21 08:22:25 i Allmänt,

Nu i helgen har vi jobbat i stugan en hel del. Snälla mamma kom och visade Hampus hur man tapetserar och sedan så hjälptes de åt att få tapetserat halva vardagsrummet.... sedan tog limmet slut. Själv grundmålade jag sovrummet medan Nico sov i sin vagn på altanen.
Han var inte jätteförtjust i att hänga vid stugan innan när vi jobbade. Det är kul ett tag när han får leka med vatten men sedan blir han less och vill sticka.
Han hade dock en härlig dag för han fick busa nere hos mormor och morfar lite och spatsera runt i deras trädgård, vattna blommor och sitta på åkgräsklipparen.
Foto: Göran Hermanson (aka pappa/morfar)

När vi kom hem så bar jag in barnbordet med två små stolar i hans rum och då insisterade han på att han och Hampus skulle sitta på varsin stol och ha en liten låtsasfika med leksaksservisen han fått av sin mormor :)
Sedan fick han springa naken en stund och då fann han sin potta och satte sig på den och läste en bok..haha.. men det var också allt han gjorde på pottan.
Nu är det några dagars jobb, sedan full rulle i stugan igen och så fyller jag ju år. Tiden går snabbt.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-05-21 10:06:59

Pappa tog så himla fina bilder på Lillprins Bus:) Man kan riktigt se hur lycklig han är när han får sitta på åkgräsklipparen den lille plutten:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela