Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Skrämmande sms

Publicerad 2012-05-11 20:52:31 i Allmänt,

Igår spenderade jag och Nico stor del av dagen med mamma på Göksäter och sedan hemma hos mamma och pappa, vilket Nico var nöjd med. Han var lite gnällig dock vilket vi fick förklaring till idag.
**
Jag spenderade dagen i skolan i Göteborg där jag hade intressant fallhandledning i sexologin. I en av dagens senare pauser kollar jag dock telefonen som varit på ljudlös och ser missat samtal från dagis, missat samtal från Hampus och sms från Hampus med texten "Ring mig. Nico är sjuk!". Fatta att man fick panik! Ringde Hampus flera gånger utan svar så fick ringa dagis. De berättade att det "bara" rörde sig om en ögoninflammation och att H hämtat Nico. Visade sig att Hampus hade ljudet avstängt på mobilen han med.
**
Nico är dock pigg och glad men med ett geggigt öga. När jag kom hem kom han rusande och gav mig en stor kram. Och imorse när jag lämnade på dagis fick jag till och med en puss. Goa unge.
**
Nu väntar stressig helg med renovering av stuga, ta hand om Nico, försöka klura ut hur man fixar en vecka när Nico är sjuk och ingen av oss egentligen har möjligheten att vabba (?) och redigering av uppsats.

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2012-05-12 09:43:41

Kan ni inte ge bort vab-dagar till mormor, farmor eller annan person som Nico gillar och känner som kan komma och vara med honom?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela