Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu är våren kommen

Publicerad 2012-05-02 10:44:54 i Allmänt,

Solen är här nu :) Bara näsan kunde sluta rinna så hade det varit toppen. Den förstör mina vårkänslor lite, och min sömn.
Igår hade vi en härlig dag. Vi åkte till stugan och jobbade, och Nico fick vara hos mormor och morfar och busa ett tag. Jag tror han var väldigt nöjd med sin dag för han fick vara ute nästan hela dagen och leka massor med vatten. Himmelriket i hans värld :). Hampus var superduktig och jobbade så han hade ont överallt på kvällen. Själv jobbade jag på jag också, men kanske inte lika fysiskt ansträngande. Var en härlig känsla att bära träspill i solen dock. Kändes levande på något sätt.
Sedan kom Karin och Malvina och hälsade på en stund vilket var väldigt trevligt. Då kände jag mig riktigt mänsklig. Som en person som kan vara social och samtala. Behövdes.
Vi somnade tidigt allihop, men allihop var vi lika trötta i morse. Nico ville inte vakna alls han, och själv ser jag inte klok ut då mina ögon är så trötta att jag ser ut som jag precis gråtit hela tiden. Hittills har dock varenda elev glömt sina samtalstider så jag har mest pluggat och planerat.
Bjuder på en bild som visar precis hur trött och menlös jag ser ut just nu.
Menlös var ordet..hahaha... och jag tycker om att det ser ut som om en pappershållare försöker gnaga sig in i mitt huvud :)

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-05-02 13:04:25

Haha jag undrade vad i hela fridens dar du hade för konstig liten hatt på dig????? Tills jag insåg att det är en pappershållare på väggen bakom:) Du ser så fin ut så!!! PUSS!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela