Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Knyttet and the moody kid

Publicerad 2012-05-07 15:26:57 i Allmänt,

Det blir fortsatt så att bloggen hamnar lite i skymundan när man har mycket för sig. Snart klar med sexologiuppsatsen dock så sedan kan jag andas ut lite i alla fall. Men känns som om jag ständigt har tusen saker i huvudet.
I går var jag och pysslade lite i stugan men annars är det mest pluggande som gäller. Nico är lite lynnig i humöret. Igår var han supermammig hela dagen och betedde sig som om Hampus hade gjort honom något ont för han fick helst inte vara i närheten av honom, medan han idag står i fönstret och gråter över att Hampus inte kommer hem.
**BOKTIPS**
Skall passa på att tipsa om deckaren Nirvanaprojektet. Det är andra delen i en triologi och just nu minns jag inte vad första delen hette, men den var bra den med. Riktigt bra böcker med påhittig intrig som löper i många olika spår. Hade gärna sett den som film faktiskt, som amerikansk film.
*
Appropå böcker så blev jag glad att jag nästan tjöt när jag såg att Roslund/Hellqvist (fan, heter de så?) hade släppt en ny bok. Äääälskade ju deras tidigare så det var på tiden att det kom en till. Dock har jag deras andra i pocket så jag väntar tills den släpps i den formen innan jag köper.
Vi har riktigt många bra deckarförfattare i Sverige tycker jag. Kanske inte skall skriva en deckare med andra ord. Konkurrensen är för stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela