Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En sammanfattning av den senaste tiden

Publicerad 2012-05-16 20:26:34 i Allmänt,

Sjukdom sjukdom sjukdom, hade man väl egentligen kunnat sammanfatta det...  men det kanske hade känts lite trist för de som av någon underlig anledning undrar vad som händer i mitt liv. Så kommer skriva lite mer, men tyvärr inte bjuda på bilder för måste strax fortsätta plugga.
**
Helgen spenderades med att greja lite i stugan medan snälla mamma hade Nico, samt med att försöka ta det lite lugnt också. Nico hade ju sin ögoninflammation som gjorde att dagis portat honom och varken jag eller Hampus hade möjlighet att vabba, så på måndagen fick plutten helt enkelt följa med till jobbet. Han var så snäll så och låg på golvet på en filt och såg film på min mobil den lille skutten, och efteråt fick han gå på McDonalds vilket han blev mycket glad över.
På tisdagen skulle jag på en anställningsintervju så då fick mamma och pappa hoppa in, tur att de finns! I dag fick jag dock vara hemma med honom och får jobba extra nästa vecka istället. Hade nog ändå inte kunnat jobba då jag de senaste dagarna försökt ignorera smärtor vid toabesök i hopp om att det skulle försvinna om jag låtsades som ingenting, men då jag började kissa mycket blod idag och inte alls mått bra så fick det till sist bli läkarbesök. Nico har varit helt underbar och suttit bredvid mig i sängen idag, gosat och baddat min panna med sin snutte <3 Underbara älskade barn!
**
Vi har även funnit en begagnad fin soffa för 250 spänn som jag glädjer mig mycket åt... vill jag berätta :)
**
Just nu är Hampus och Nico på väg hem från besök hos en vän till H och jag bör fortsätta plugga. Nu är det långledigt och det innebär för vissa avslappning men för oss innebär det renovering av stuga, städning inför husvisning, själva husvisningen samt pluggande. Live - u gotta love it... typ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela