Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det där underbara barnet

Publicerad 2012-05-31 16:43:44 i Allmänt,

Med tanke på hur sällan jag har bra bilder att lägga ut i bloggen och med tanke på hur kass kamera jag har så borde jag kanske spara en del på bilderna när jag får ett lass av mamma och pappa. Portionera ut dem efter hand så att säga... men det går inte. För de är alltid så fina att jg inte kan välja och så lägger jag ut en jättedrös med en gång. Idag är en sådan dag, men jag skall i alla fall försöka portionera ut dem i inlägget, några i taget. Kan också påpeka att medan jag gör dett sitter Nico på golvet i sitt rum och spelar synth och sjunger högljutt.
Vi börjar med en bild tagen på min födelsedag. Han var helt euforisk, för att använda ett ord som är populärt nu för tiden, över att så många var på besök. Under tiden jag skrev detta slutade Nico sjunga och kom in och dansade runt i sängen, farligt nära kanten.
Här ovan följde några bilder tagna hemma hos mamma och pappa för några dagar sedan. Nico sitter i trädgården och betraktar mamma och pappas lill fontän, som han tycker är helt fantastisk och på bild två ser man också hur han ger den en applåd.
Idag var vi för övrigt på BVC och vägde och mätte Nico. Han var inte helt nöjd över detta utan ville hellre leka i väntrummet. Resultat blev i alla fall 88,5 cm och 14 kg.
Efteråt åkte vi till mamma och pappa där han ännu en gång beundrade fontänen, och applåderade.
Sedan fick han en trehjuling, som han först tyckte var skitläskig men sedan älskade. Dock kan han inte cykla själv utan kräver att man kör runt honom på. Han gick även en promenad med mormor och morfar då han plockade en bukett blommor som han sedan tog med sig hem och satte i en mugg, mycket stolt.
Nu kom Hampus hem och informerade att medan jag skrivit detta har Nico gått in i sitt rum och städat. Vems gener är det? Inte mina i alla fall :)
Dags att laga middag och sedan plugga lite. Men visst är han sötast av de söta?!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2012-05-31 18:33:32

SÖT SÖTARE SÖTAST!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela