Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

I... I... I... IKEA

Publicerad 2012-06-11 08:21:21 i Allmänt,

Herregud vilken dag vi hade igår.
Upp på morgonen och efter att alla klätt på sig och ätit frukost så åkte vi och hämtade släpkärran hos mamma och pappa. Sedan åkte vi till Bäckebol där vi först gick in på Bauhaus och köpte en lila heltäckningsmatta till sovrummet, handtag till kökslådorna samt en hylla som skall upp i köket. Efter det en snabbsväng in på Skopunkten där jag köpte ett par billga sommarskor och Nico fick ett par sandaler till midsommar.
Sedan var det in på IKEA där vi först åt (milslång kö) och sedan köpte stomme till Ivar-hylla som skall in i vårt skafferi, en garderob till Nicos rum, förkläden med ärmar till Nico, förvaringslådor och lite annat oplanerat som två lampor till Nicos rum m.m.
**
Sedan åkte vi till mamma och pappa och käkade middag och så passade de Nico en stund medan jag och Hampus gick upp till stugan och bar in allt vi hade köpt. Sedan målade jag klart skafferiet medan Hampus satte upp vävtapet. Jag började även sätta lister i skafferiet men sedan kom mamma och Nico och vi tog och satte ihop Nicos nya garderob istället medan Hampus tog över listsättandet och han satte även upp foder på lite andra ställen.
Tillsist tog jag och mamma med oss Nico ner för mellanmål medan Hampus la in heltäckningsmattan i sovrummet.
Tror ni at vi var trötta när vi kom hem?
**
Idag är det jobb och efter jobbet skall köpas mer tapetlim och färg. Imorgon skall jag måla, städa och greja i stugan nästan hela dagen och på kvällen är det föräldramöte på Nicos nya dagis.
På onsdag sista jobbdagen innan semestern. Torsdag greja i stugan hela dagen och samma sak på fredag. På lördag skall vi flytta massa möbler till stugan och på söndag skall jag och brorsan till Ullared.
Om vi bortser från vår ekonomiska kris i och med att huset inte är sålt så har jag väldigt kul och är glad trots stressen, men det ekonomiska gör ju tyvärr att jag knappt sover alls på nätterna... welcome väggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela