Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vatten och mera vatten

Publicerad 2012-07-26 19:30:49 i Allmänt,

Idag hade jag egentligen tänkt storstäda och plugga hela dagen men så sken solen så härligt att jag tänkte att det var slöseri att spendera dagen inne... och dessutom får man ta vara på dagarna då man kan gå till stranden när man har en badälskande unge.
Så packade ihop allt och tog med Nico till stranden. Plockade upp hans gammelfarmor på vägen också.
Nico hade superkul på stranden och blev extra glad när ett annat barn var där och badade, även om de inte direkt umgicks :)
 
 
 
Efter badandet åt Nico lite vattenmelon sittandes i gammelfarmors knä
 
 

När vi hade badat klart gick vi till mamma och pappa och åt lite lunch. Sedan gick vi hem då jag trodde att Nico ville sova lite. Men icke, han hoppade runt och busade. Inspirerad av en video han sett på Kerstin (http://soffilina.blogg.se) när hon dansar med en hund så är nya grejen att han rusar runt, viftar med armarna och ropar "dansa, dansa, dansa".
Då jag behövde åka till tippen med lite sopor så fick han dock besöka sin mormor och morfar en gång till under dagen och då fick han bada i balja på altanen. Bad uppskattas alltid :)
 
Foto: Monica Hermanson
 

Nu har han ätit middag och är riktigt trött så hoppas han somnar gott ikväll. Den sista energin används nu till att se på Teletubbies och dansa med när de dansar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela