Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Pantat och så

Publicerad 2012-07-24 19:20:07 i Allmänt,

Idag började jag och Nico dagen med att bara ligga och mysa i sängen ganska länge. Jag pluggade lite och han såg film.
Sedan tog vi en promenad ner till mamma och pappa så Nico skulle få lite frisk luft, och han tycker ju alltid om att besöka mormor och morfar.
Han har dock varit lite trött idag så när vi kom hem så somnade han och sov en och en halv timme i sängen medan jag pluggade lite till.
När mamma senare kom förbi fick vi kämpa för att få upp honom ur sängen då vi skulle åka en sväng. Aldrig skoj att ta med trött Nico ut, han har inte det bästa humöret när han är sömnig. Vi uträttade lite ärenden och tog en fika i Stenungsund. Nico fick titta på en fontän vilket alltid uppskattas, fram tills det ögonblick som han inser att han inte kommer få bada i den.
Sedan pantade jag en miljard flaskor i affären innan vi skulle handla. Tyvärr fanns inga sådana där barnanpassade vagnar med en liten bil därfram och Nico grät stora tårar med putande underläpp över orättvisan i att han inte fick ta något annat barns vagn. Stackarn.
När vi kom hem så hade Hampus kommit från jobbet och vi åt middag. Efter det har jag lekt lite med Nico i hans rum och nu börjar det närma sig läggdags.
En helt ordinär dag med andra ord... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela