Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min gosunge

Publicerad 2012-07-23 08:32:24 i Allmänt,

Idag jobbar Hampus och det känns underligt att vara ensam hemma med Nico. Hampus har ju haft semester sedan vi flyttade hit så vi har ju vart båda hemma hela tiden.
Nico sov till runt kvart i sju som vanligt (han sov dessutom bra hela natten) och sedan ville han gosa med mig i sängen. Så himla mysigt.
För bara någon månad sedan så befarade jag och H att Nico aldrig skulle bli speciellt gosig. Trots att jag och H är väldigt kramiga och pussiga så har Nico haft extrem kroppsintegritet och sällan gått med på detta. Man har någon enstaka gång fått en puss eller klapp på huvudet och ibland kunde han gå med på att man gav honom en kram men stod då mest rakt upp och ner och tog emot kramen. Nu har dock något förändrats. Nu kramas han ofta och gärna både spontant och om man ber om att få en. Han kelar och gosar och utdelar slängpussar och riktiga pussar också. Man blir sådär lycklig i hela hjärtat.
 
Nu skall jag strax upp och städa för får besök senare idag.
Ligger dock och funderar på Nicos kommande födelsedag och vad man skall köpa. Önskar jag hade massor av pengar så jag hade råd att köpa allt han kan tänkas vilja ha. Som pappa nämnde igår så hade ju en sådan här inte varit helt fel att ha råd med.
 
 
Tänk vad roligt för honom att kunna ha lekplats hemma i trädgården....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela