Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Körkort och sånt

Publicerad 2012-01-03 20:44:36 i Allmänt,

Har varit fullt upp det senaste som sagt. Det vi gjort är framför allt att övningsköra, och igår fick vi lön för vår möda. Hampus fick sitt körkort vilket firades med god middag.
Trist nog har Nico blivit sjuker dock och har varit trött och febrig så blir vårdcentralen imorgon med honom. Annars spenderas större delen av tiden på att fixa med huset, även om det mest varit Hampus som grejat idag då jag tagit igen den senaste tidens förlorade sömn.
Tack till föräldrarna som passat Nico under övningskörningen de senaste dagarna!!!
Kan avsluta med ett boktips: Hungerspelen. Är väl egentligen en ungdomsbok men kan läsas även av vuxna men scifi eller fantasy intresse, eller om man bara gillar bra böcker. En väldigt bra bok som jag sträckläste. En intressant och skrämmande handling som utspelar sig i en brutal framtid där barn får slåss på liv och död som underhållning för de rika. Förutom att man rycks med i handlingen och engagerar sig i karaktärerna så får det en att tänka till kring världen och hur den ser ut idag. Hur man sväljer det som "makten" serverar utan ifrågasättande även om det inte alltid känns rätt. Rekommenderar verkligen denna bok och ser fram emot när filmen kommer ut nu i år. Den och nya Alien-filmen är de jag verkligen vill se på bio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela