Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Biljakt

Publicerad 2012-01-19 21:12:00 i Allmänt,

Idag, shame on us, har det inte målats. Istället har vi varit på biljakt och skjutit upp målandet till morgondagen. Hampus skall köpa sin första bil. Eller ja, den vi har är ju vår men det är ju mest jag som har den och nu skall vi ha en bil som han kan använda. Gäller bara att hitta en bra i rätt prisklass som uppfyller hans estetiska krav på viss coolhet och de gemensamma (mest mina?) krav på att den skall vara praktisk. Han har provkört två idag men de har vi nu valt bort så han skall antagligen provköra en annan imorgon... om det hinns med.
***
Nico var med och var nöjd så länge han fann vattenpölar att stampa runt i. Han är dock inte helt lätt att ta med sig "lös" för han bara går åt fel håll, vägrar hålla handen och är därmed ganska svårstyrd.
När vi kom hem efter vår runda som även innehöll besök på Returvaruhuset, McDonalds och mina föräldrar så var han riktigt trött.. men icke att han skulle sova. Han har gått från att somna 18 (omöjligt var det att ha honom vaken längre) och vakna 5 på morgonen till att vakna 07-07.30 men inte vilja somna alls. 21 somnade han ikväll efter evigheter av protester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela