Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Snabbstopp i hemmet

Publicerad 2012-02-10 13:36:22 i Allmänt,

Just nu har jag ett snabbstopp hemma efter att ha varit och besiktat bilen (gick bra) och storhandlat, och nu skall jag strax hämta sonen på dagis. Han sov bra i natt, vaknade dock till vid 5 i morse men somnade om och sov till 8, och var en glad filur när vi kom till dagis. Dock har vi ju medicinproblemet. Han skall ju ha sin astmamedicin på morgonen, men man måste vara två för att ge den... så nu har vi att välja mellan att väcka honom aptidigt innan Hampus går till jobbet bara för att ge medicin eller att jag försöker själv vilket resulterar i att han får i sig en microdel av det han ska... ? Just nu försöker jag själv.... Vad tycker ni? Pest eller kolera?
Här bjuds ni förresten på ett gammalt videoklipp på Nico som ser på ett engelskt program om ekvationer, som han av någon anledning tycker mycket om. Jag kan ha visat detta förut... men då är det bara att blunda.
**
Usch jag vill inte gå ut igen... det är så kallt. Resten av dagen skll jag roa mig med att städa och rensa bland viktiga papper. För detta ändamål har jag införskaffat 100 plastfickor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela