Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Heelluuuu

Publicerad 2012-02-08 09:18:19 i Allmänt,

Här sitter jag i mitt ekande arbetsrum.
Nico sov faktiskt ganska bra i natt. När vi la honom var han glad och låg och gapskrattade för sig själv i sängen en stund. Efter ett tag var han lite ledsen för han hade kastat ut gosekudden ur sängen, så jag gick in och stoppade om honom igen och sedan gick jag ut. Lite småtårar men sedan somnade han. Han vaknade sedan runt 01 i natt och var lite ledsen, men gick bara in och stoppade om honom och la mig igen. Samma sak där, lite småtårar men sedan somnade han. Han tycks märka att jag menar allvar och då går det bättre och bättre.
Skall dock köpa ny madrass till vår extrasäng för nästa gång han blir sjuk blir det jag som flyttar in till honom och int tvärtom. Han klarar inte rutinbryt så bra tydligen.
***
Idag jobb, imorgon gyn, på fredag besikting av bil (undrar om de godkänner att bakljuset lyser om man bara ger det en liten smäll?..hehe..hmm) och på lördag skall Nicos bo hos sin mormor och morfar medan vi har vänner på besök och försöker göra klart i huset. Ljuset i tunneln, kan jag ana det? eller är det bara reflektionerna från nästa sten som livet tänker kasta i huvudet på mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela