Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Förspilld dag

Publicerad 2012-02-07 11:36:41 i Allmänt,

Ja, nu skall jag inte tråka ut er med en evighetslång utläggning om hur Nicos natt fungerade. Vi konstaterar bara att det gick bättre än natten innan, att det inte gick helt bra, att vi testade olika taktiker och att vi inte riktigt fick så mycket sömn som vi hade hoppats på.

Jag skyller sedan på detta när jag erkänner att jag inte fått gjort det jag skulle idag, dvs. lägga klinker runt den öppna spisen i källaren. När Nicos körts till dagis så handlade jag, kom hem och lagade lite mat tillmig, åt, stirrade på datorn och plötsligt hade en del tid gått.
Hämtade då klinkersen i bilen och placerade ut dem på golvet för att se hur de skulle ligga. Efter detta insåg jag två saker, eller tre om man så vill. Jag insåg att vissa klinkersplattor måste kapas lite, vilket man enligt google kan göra med hovtång men en sådan vet jag inte om vi har eller i så fall var. Jag insåg också att fixet inte kom i en klar form utan att den måste blandas till i en bunke som rymmer sisådär 8 liter, vilket jag inte har.

Så nu får jag nöja mig med den rekning jag gjort och städa istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela