Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Rymling

Publicerad 2012-12-30 20:22:28 i Allmänt,

Idag mådde Nico bättre så jag blev sugen på att kika på mellandagsrean innan den var över. Så tog med honom och mamma och åkte till torget. Nico var lite sisådär i humöret och ville helst bli buren. Han fick dock vissa busattacker. Först slet han åt sig en högklackad sko från skoaffären och sprang i full fart ut ur affären och iväg längs innetorget medan han skrattade så han tjöt. Tydligen jättekul att bli jagad av mamma och att folk stod och fnissade åt honom.
 
Värre var det dock när vi var inne på TeamSportia där jag handlade jacka och träningsbyxor för presentkort jag fick i julklapp av mamma och pappa. Nico var precis bredvid oss men plötsligt spårlöst borta. Vi började ropa och leta men kunde inte hitta honom. Började bli riktigt rädd och gick och tittade ute för affären ligger nära vattnet i kajen. Plötsligt möter jag en kvinna som kommer från vattnet som frågar om jag saknar ett litet barn. Kände paniken i magen då jag trodde hon sett honom där borta men hon lugnade mig. Hon hade sett honom i skyltfönstret där han tydligen klättrat in och satt och försökte öppna julklappar som låg där som dekor.
 
När vi kom hem så somnade han som en medvetslös och sov ganska länge så nu är han helt omöjlig att få att somna. Ångrar rätt rejält att jag inte passade på att sova idag på dagen då han sov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela