Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Plugg och stress

Publicerad 2012-12-12 19:04:00 i Allmänt,

Idag var min pluggdag så medan Nico var på dagis så tog jag och skrev klart min sista uppsats för terminen. Inte helt nöjd då den kändes lite ihopstressad men det vår vara så. Kan redigera lite efter opponeringen och jag vill bara få ett g i kursen och ha det klart.
 
Efter det åkte jag och mamma till Gökis och handla tomtedräkt till Nico och julklappar till dagisfröknarna. Var en trevlig liten tur. Sedan var det hem och busa med Nico som har pendlat mellan att vara väldigt glad och skitsur.
 
Nico har sjungt mycket idag. Han väckte mig med vad jag trodde var "Det kom en liten mus"-ramsan då han gick med sina små fingrar på mig och skulle kittla mig under hakan. Dock tror jag nu att det egentligen var en liknande ramsa från Saltkråkan som går något i stil med "det kommer en mask, han kryper och går, han tar vad han får, och rätt som det är så nyper han dig".... går den så? Jag vet inte, men den är det nog i alla fall för man hör att han säger "kommer och går" flera gånger :)
Nu vill han inte alls sova utan sitter i sängen och skrattar och sjunger imse vimse och håller på. Själv är jag dock trött så hoppas att han lugnar sig snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela