Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Liten sjukling

Publicerad 2012-12-03 08:02:36 i Allmänt,

Idag är jag hemma från jobbet igen. Själv mår jag sådär med halsont och allmän sjukdomskänsla (som kan bero på i princip helt utebliven sömn) men den som är sjukast är Nico.
Började i torsdags med att han var väldigt gnällig och vi på kvällen upptäckte att han hade 39 graders feber och eksem över hela kroppen. Så han fick vara hemma på fredagen. På fredag på dagen verkade han pigg men lite snuvig och gnällig. På kvällen kom febern tillbaka och han började hosta en hel del.
Under helgen har febern legat på runt 39 stor del av tiden och hans hosta har blivit värre och värre, främst på natten. Sedan igår ser det även ut som om han har begynnande ögoninflammation i båda ögonen. Han är ledsen stor del av tiden och kan få utbrott då han gråter helt hysteriskt jättelänge och då han inte blir lugn förrän man gett honom smärtstillande så verkar det som om om han har ont.
 
I natt fick jag knappt sovit alls då vi lät honom sova hos oss och han legat och smågråtit i sömnen och hostat så att han kräks. Nu på morgonen har han haft 39 graders feber igen och vi har tid till vårdcentralen senare idag för att kolla både lungor och öron och få medicin som kan stilla hostan.
 
 
Tycker jättesynd om honom men inte lätt att orka med en gnällig och ledsen plutt som bara ligger och vrålar ut order om vatten, macka, banan och filmbyten. Men det är klart man skall bli ompysslad när man är sjuk.
Hoppas jag får lite energi sedan så jag kan ta tag i allt som jag behöver göra idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela