Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Idag är dagen efter natten då jag sov dåligt

Publicerad 2012-12-19 07:30:49 i Allmänt,

Hade svårt att sova i natt. Gårdagen påverkade mig nog mer än jag velat inse. Känns konstigt  att läsa om det i alla tidningar och veta att man befann sig mitt i det. Samtidigt läser man så mycket felaktigheter att man blir både ledsen och arg.
Kände mig rent av kränkt när jag läste att kommunen nu vill granska vårt värdegrundsarbete och drar upp det faktum att vi är en friskola. Det var ju elever från ANDRA skolor som attackerade OSS - så det kanske är deras värdegrundsarbete de bör granska. Visst var det så att det var en elev från vår skola som ryktet sa hade startat Instagramkontot, men detta rykte är med största sannolikhet falskt. Den personal på skolan som känner flickan i fråga säger att det är väldigt osannolikt att det skulle vara just hon.
 
Idag jobbar jag dock inte, och inte bara för att skolan är stängd utan för att jag aldrig jobbar på onsdagar. Kommer ha fullt upp dock för har massa bankärenden och grejer. Måste plugga också. Lite panik med det faktiskt. Skulle ha gjort det igår för det skall lämnas in idag men blev ju lite fel där med allt.
 
Nu är planen att gå upp, fixa till mig, ner till mamma och hämta papper, till banken och träffa jurist, hem och plugga, sedan till banken igen för att träffa bankkvinnan.... någon gång däremellan skall jag försöka äta också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela