Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Den stora sömnbristen

Publicerad 2012-12-30 09:52:14 i Allmänt,

Nico har varit sjuk nu. Haft jättehög feber i flera dagar och vägrat äta. Yrat och babblat, asgarvat varvat med hysteriska gråtutbrott. Hos doktorn har vi varit två gånger men de hittar ingenting förutom att sänkan visar nåt fuffens så de gissar på nån virusgrej.
Idag tycks han dock må bättre. Ingen feber än så länge och är väldigt glad för närvarande. Klampar runt i mina foppatofflor, morrar som ett monster, fnissar och sjunger. Vägrar dock fortfarande äta.
Och med tanke på att vi inte fått sova knappt mer än nån timme de senaste dygnet så hade jag hoppats på en god natts sömn... men icke. Han började med att vakna två gånger och vara ledsen mellan 19-22 och sedan vaknade han strax efter det och krävde att få ligga inne hos oss. Sedan låg man där och knödde tills han vaknade strax innan kl. 06 och inledde dagen med att gråta hysteriskt och sparka på mig för att han ville: "TITTA BUCHE!!!" (= titta på Buzz = titta på ToyStory.
Well well, han är glad nu i alla fall. Skrattar och skrattar medan han slår en kudde i huudet på mig medan jag skriver detta.
 
Jag hann ju aldrig skriva vad vi handlade på Ullared och nu minns jag ju inte allt. Tog ett bra tag att plocka upp allt igår i alla fall och en del av sakerna var:
- massa verkstadsprylar till Hampus
- tre mys/träningsbyxor till Hampus
- två koftor till mig
- två tjocka tröjor till mig
- två tunikor till mig
- två träningströjor till mig
- tre leggins till mig
- en kjol till mig
- en barntoasits till Nico
- Pippi Långstrump tv-serien
- Skrotnisse
- Sunes jul på DVD
- ett smurfhus
- högtalare till vår projektor
- massa sängkläder
- en badrumsmatta
och massa massa mer.... var väl fem eller sex bärkassar fulla
 
Idag kanske jag skall dra ner till mellandagsrean och sedan kanske jag skall signa upp för gymkort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela