Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Just nu

Publicerad 2012-04-20 21:00:25 i Allmänt,

Man kan ju tro att hela mitt liv kretsar runt att städa just nu, och det känns lite så... men lite annat händer det väl... i alla fall i huvudet på mig.
**
Just nu har jag en nästan ohälsosam besatthet av att följa Breiviks rättegång. Det hela väcker så många oerhört spännande frågor kring det mänskliga psyket, besatthet, världsbilder och rätt och fel. Irriterar mig dock på rubriker och artiklar som bara speglar det folk vill höra, dvs att Breivik saknar känslor, har vanföreställningar och är ett monster. Det intressantaste jag läst hittils och som jag anser ligger närmast sanningen är en del av det Oisín Cantwell skriver och så denna (länk) artikel.
**
Just nu ser jag mest fram emot att få se filmen Iron Sky, som jag tycker verkar vansinnigt rolig och som ju är en helt galet galen idé att basera en film på (nazister som gömt sig på månen sedan andra världskriget)... Kan ju dock ses som ironiskt att jag skriver detta precis efter att jag nämnt att jag finner Breiviks rättegång intressant, men filmen vill jag se av helt andra skäl så att ingen tror att jag hyser någon nazismvurm eller så.
**
Just nu längtar jag efter att Richard Dawkins barn/ungdomsbok skall komma på posten. Alldeles för avancerad för Nico än på många år men kul att ha.
**
Nu kom Hampus så nu skall jag sova så bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela