Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ännu mera sjuk

Publicerad 2012-04-02 11:30:48 i Allmänt,

Känns det som om vi varit annat än sjuka denna vintern/våren?? Nu var det min tur att bli riktigt kass. Efter att ha haft en extrem underlig värk i huvudet med tryckkänsla som bara blev värre så blev jag seriöst rädd att jag hade fått en hjärnblödning och åkte in akut i morse. Visade sig vara en kraftig bihåleinflammation i de inre bihålorna så nu har jag megados penicillin och hoppas må bättre snart.
Nico fick åka med till akuten. Lilla plutten var trött och ville inte vakna. När vi lyfte upp honom så vrålade han och slet sig lös och rullade ihop sig som ett litet foster. Han blev dock glad senare och tyckte det var kul att åka ut på "äventyr".
När vi kom hem skulle han till dagis, men det var en jobbig lämning. Han har ju vart hemma och myst mycket nu och är väldugt mammig och pappig så så fort vi kom till dagiset sa han "Usch" hela tiden för att visa att han inte ville vara där och grät när han lämnades. Hoppas det gått bra sedan för det är sådan jävla ångest att lämna när han inte vill. Har också vant mig vid att vara med han och han är så himla go nu att jag saknar honom som bara den.
Känns som om man är inne i en ny fas då det händer massor. För varje dag använder han ord mer och kommunicerar mer på annat vis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela