Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tankar om dagen och om min Mac

Publicerad 2011-09-17 20:23:16 i Allmänt,

Är det bara jag eller känns det på något sätt som om en Mac inte är lika vänlig som en PC? Haha.. om något blir fel på en PC får man lite känslan av att den ber om ursäkt för det hela, medan Macen tyket konstaterar att man måste gjort fel och så vill den inte alls hjälpa till.
Kanske beror min ilska mot Macen på att Hampus är borta på kalas ikväll och jag såg fram emot att se en film, och så vill datajäveln inte alls det. Inget funkar lika lätt som på PC. Installerade VLC, klickade på filmen som la sig i en spellista... men att få den att spela upp är tydligen en omöjlighet. Morr.
Dagen var annars ganska lugn. Nico var inte på speciellt bra humör. Trött och småledsen hela dagen och tyckte som jag skrev innan att vi var tråkigast i världen och bankade på dörren och ville fly. Vi gjorde honom lite till viljes och åkte till en vän och hälsade på. Nico var glad när han fick sitta ute vid hönsgården och mata hönorna med grässtrån genom gallret, och när han fick sitta på deras grusgång och lägga nävar med grus i små högar på deras mur. När vi var inne hos dem så gick han fram och tillbaka till deras ytterdörr och bankade dock, när han inte tryckte av och på deras micro som stod i perfekt höjd för honom.
Sedan lämnade vi hampus där och åkte hem. Nico satt och la av brakskitar så han nästan lyfte från stolen i bilen hela vägen och skrattade nöjt efter varje. När vi kom hem var klockan halv sju så det var pyjamas på, grötintag och sedan sängen. Han somnade med en gång och jag hoppas på en lugn natt.
Nu ligger jag här och huset är sådär kusligt tyst som det bara är när man är ensam och övertygad om att en galen mördare när som helst kommer rusa in i huset. Hade varit mycket trevligare om jag hade kunnat se den där filmen. Blir väl att sova istället. Och ångra att jag inte hade kamera med mig så jag kunde ta kort på Nico och hönorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela