Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hostigt

Publicerad 2011-09-29 18:32:14 i Allmänt,

Foto: Monica Hermanson

Då min mobil för närvarande är död fick jag låna en bild av mamma.

Dagen har i alla fall varit som så att Nico verkade må lite bättre i morse så vi åkte en sväng till Göksäter där jag inhandlade ett par hängslebyxor, en fleecetröja, en mössa, ett par mockasiner och lite annat till Nico. Var dock lite påfrestande då Nico upptäckt att ett bra sätt att få uppmärksamhet från främlingar är att falsettskrika om och om igen. Jag minns inte min kod för det där barnet skriker så, klagade en man i kassan och jag skämdes.

 

Sedan for vi till mamma och pappa där Nico bland annat lekte i grushögen och sysslade med annat bus. Kanske blev det dock lite för mycket kul för när vi kom hem mådde han sämre. Hostade och snorade som bara den. Låg på golvet i en liten hög med huvudet på sin kudde som han alltid bär med sig.

Lite bus orkade han dock med. Som att försöka smyga in på toa (där kattlådan står och han därför inte får vara) och springa ut i full fart när han hörde att jag kom... eller försöka taktiken att åla baklänges in på toa men lämna huvudet utanför Då räknas det väl inte?

 

Nu sover han dock och vi skall käka.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela