Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagen har börjat

Publicerad 2011-09-15 10:43:29 i Allmänt,

Nico vaknade tidigt och ville upp. Som vanligt på morgonen är han egentligen inte så pigg, men han vill bara inte sova mer ändå. Istället vandrar han groggy runt med sin kudde och snutte och smågnäller.
Själv var jag vraktrött men det får gå.

Satt mest och stirrade framför mig då Nico får sådana utbrott när jag använder datorn. Han kommer och skall pilla på den och när man försöker lyfta bort honom hänger han sig bakåt och vrålar. Då morrar jag lite åt honom och då blir han ledsen, så då pussar jag honom som den helt inkonsekventa förälder jag är.

Efter frukosten var det dags för dagis. Idag var lämningen lite jobbigare för han såg mig lämna rummet och började gråta massor. Fick verkligen kämpa med varje cell i kroppen för att inte bara gå tillbaka och ta med honom hem igen.

Nu skall jag städa lite och sedan skall vi kanske övningsköra. Helst hade jag velat sova, men det finns det liksom ingen tid till. Dock har Hampus lovat mig sovmorgon, en jävligt efterlängtad sådan, imorgon.

Avslutningsvis en liten reflektion - det är så fruktansvärt irriterande när man köper skor/barnskor att de snörar skorna helt fel i affärerna såman alltid får snöra om dem. Kan de liksom inte bara snöra dem korrekt med en gång? Så jävla snygg är inte den där låtsassnörningen så att den lockar till fler köp.

Kommentarer

Postat av: linnea jonasson

Publicerad 2011-09-15 22:49:08

Åh det är så underbart att höra att flera är inkonsekventa föräldrar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela