Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Still alive

Publicerad 2011-10-21 20:35:20 i Allmänt,

Förr var jag besatt av mitt bloggande, nu är det tur om jag ens kommer ihåg det. Men får bli en liten snabbgenomgång av vad jag pysslat med. Med inaktuella bilder infogade som kompensation för att min dator vägrar göra styckeindelning. Hade nya bilder men sladden för att föra över dem ligger alldeles för långt bort för närvarande.
Igår spenderades förmiddagen till stor del med att sova. Nico var trött, jag var trött och det är så underbart när detta sammanfaller och vi faktiskt kan ta det lite lugnt.
Sedan åkte vi till torget där vi mötte upp mamma och käkade och sedan letade upp bra vinterskor till Nico. Blev Kavat eftersom de gick att öppna upp så bra. Jag är sämst på att få på skor på Nico.
Min pappa dök upp under skohandladet också och han och mamma sponsrade lite (tack <3). Tack och lov att de var med också för Nico var helvild och sprang allt vad han kunde ut ur affären så fort han fick chansen och kutade iväg längs innegatan. Mötte en gammal bekant som nog blev avskräckt från att skaffa barn inom kort.
Nico fick även åka i en sådan där manick där man betalar 10 kronor och så gungar man runt i en liten blinkande bil. Han tyckte detta var mycket kul och försökte hoppa igång den igen när pengarna tog slut. Sedan gick vi och handlade och Nico fortsatte kuta runt men fastnade vid ostbågarna där han hänfört sa "wow" vid synen av mängden av påsar.
Hampus mötte upp oss sedan och så följde vi med honom på besök på vårdcentralen innan vi åkte hem. Hemma insåg jag att Nicos nya skor inte var med, och fick panik. Vi hade glömt dem på vårdcentralen men efter att ha ringt dem fick vi veta att de som tur var fanns kvar.
Idag körde jag Nico till dagis. Han var skitglad och hade inga problem alls med att säga hej då. Tvärtom var han mest upprörd över att han var tvungen att ta av ytterkläder och inte bara kunde rusa rakt in och börja leka. Sedan fick jag åka till torget och hämta skorna.
När jag frågade efter påsen med skor på vårdcentralen skattade hon i receptionen högt och vrålade "Och en korv!".. för ja, i påsen låg även en falukorv vi hade köpt.
Hemma igen så städade jag och så kom mormor och morfar på besök en snabbis.
I övrigt har dagen varit mest rutin. Fast fick en stor kram av Nico när jag hämtade honom vilket är ovanligt för han brukar mest finta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela