Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos första skolfoto!

Publicerad 2011-10-28 19:05:29 i Allmänt,

Idag fick vi det, Nicos allra första skolfoto :) Av rent "sentimentala" skäl älskar vi det därför. Eftersom det är det första. Annars har jag sett bättre, och framför allt gladare, foton på honom.
Nico är skeptisk till främlingar, och så även främlingar med en kamera. Jag skrattar nästan högt när jag föreställer mig fotografen spexa för att få ett leende och så var fotot nedan resultatet av hans ansträngningar.

Har ni sett serien om seriemördaren Dexter Morgan? Hampus tycker att han ser ut lite som honom fast i babyversion. En kall, tom blick, som i bästa fall innebär "du betyder ingenting för mig" och i värsta fall "du skall dö"..haha. Men visst är han underbar, vår mycket söta men väldigt allvarliga son :)



Nu när ni sett bilden, föreställ er nu er också fotografen. Hur han står där kallsvettig... "skall du inte le lite nu då?..gobbigobbigobbi... inte det... titta på handen...kvittevitt.. en liten fågel.. är den inte kul? Får jag se ett litet leende... kolla jag kan dansa också!!... snälla, ett litet leende.....snälla?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela