Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kort sammanfattning av dag

Publicerad 2011-10-11 21:00:36 i Allmänt,

Idag har jag tagit bilder, men de får ni tyvärr inte se för jag hinner inte leta upp sladden... Ni får lita på att han fortfarande är sötast i världen :). Eftersom jag skriver på macen och den tydligen hatar styckeindelning så får ni även läsa texten som en stor klump antar jag... sånt är livet.
Spenderade stor del av dagen hos mamma och pappa. Nico tycker det är kul och jag tycker det är kul. Mamma och pappa har inget val så de får tycka det är kul de med.. hehe. Fick vilat en liten stund då Nico efter vissa protester sov lunch i vagnen också.
När vi kom hem var jag en snäll mamma som lekte massor med Nico. Han var ändå inte riktigt nöjd hela tiden då jag inte alltid förstår vad det är han vill att jag skall göra. Han drar i mig och babblar argt och när jag inte fattar blir han frustrerad och gråter. Hade varit klart underlättande om han kunde börja prata snart.
När Nico somnat åt jag och H middag, såg lite serie och sedan satte jag mig och pluggande en stund. Nu skall jag hänga upp tvätt och sedan lägga mig i sängen och läsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela