Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Grattis pappa

Publicerad 2011-10-04 20:43:40 i Allmänt,

Idag fyllde min pappa år. Jag spenderade dock större delen av dagen med att må sunk. Hatar att vara sjuk. Gör ont för varje andetag och känns som om jag långsamt kvävs.
Dock fick vi ta en sväng till torget när jag sovit en stund på förmiddagen. Vi köpte present till pappa och letade förtvivlat överallt efter en "Världens bästa morfar"-mugg men fick tillslut ge upp och köpa ett slags morfar-ljus.
Sedan skulle jag till Läkarhuset och ta en B12-spruta och maken skulle också på läkarbesök. Nico roade sig i väntrummet på olika sätt, bland annat genom att lägga snutten över ansiktet och snurra runt, runt tills han ramlade.
När vi kom till mamma och pappa var det ganska sent för Nico men han var på gott humör ändå. När vi kom hem en timme efter hand vanliga sovtid så tog han dock min hand och ledde in mig till skötbordet. En tydlig signal att det var dags att byta blöja och ta på pyjamas. Kvällsmaten slank ner snabbt, även om han markerade när det var nog genom att stoppa in nappen. När jag bar in honom till sängen lutade han huvudet mot min axel och somnade nästan innan han ens låg i sängen.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-10-04 21:23:57

Roligt att ni kunde komma trots den sena timmen (för Nico) Den ungen är helt ljuvlig - mitt älskade barnbarn!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela